Passager trængte ud på forplads

0

ryanair Boeing B737-800 flyLUFTFART: En rejsende, der var kommet for sent til et Ryanair-fly, fik åbnet en udgang i gaten og kom frem til flyet – der tog ham med…

Spansk politi har arresteret en passager, der i fredags løb ud på forpladsen i Madrids hovedlufthavn, Barajas, for at komme med det Ryanair-fly, han var kommet for sent til. Og manden kom med flyet. Det skriver CNN.

Flyet skulle fra Madrid til en af de kanariske øer, og manden blev anholdt ved ankomsten. Passageren var ikke fremme i gaten før boardingen lukkede, men han brød tilsyneladende gennem en dør i gaten og kom ud for enden af passagerbroen. Her var intet fly, da Ryanair kort forinden var blevet skubbet fra gaten, så manden sprang ned på forpladsen og løb hen til flyet.

CNN henviser til videooptagelser på Facebook – optagelserne fra en personalegruppe i lufthavnen viser manden, der lader sig falde ned på forpladsen og løbe mod flyet.

Optagelserne viser ikke, hvordan han kom ombord. Men Ryanairs B737-fly har indbyggede trapper, så et ukvalificeret gæt er, at kaptajnen har givet tilladelse til, at en dør kunne åbnes og trappen blive sænket.

Ryanair har ikke ønsket at kommentere hændelsen.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz