Passagerer fik hedeslag i tyske tog

Nu er tysk politi ved at vurdere, om der skal ske retsforfølgelse af personale ved jernbanerne for at være skyldige i uagtsom legemsbeskadigelse og for ikke at yde hjælp til en passager i livsfare, skriver ekstrabladet.dk.

 

Den alvorlige situation opstod ombord i et højhastighedstog, hvor flere studerende og ældre passagerer faldt om af hedeslag, så toget måtte stoppe Bielefeldt og hjælpe passagererne ud på perronen.

 

Togene er konstrueret, så vinduerne ikke kan åbnes og forsøg på at slå vinduerne ud for at få frisk luft ind i togvognenes 40-50 grader varme vogne, mislykkedes. Ni blev bragt til behandling på sygehuset og andre blev behandlet med drop på grund af voldsom dehydrering.

 

Ifølge informationer fra Deutsche Bahn måtte tre overophedede højhastighedstog tages ud af drift i weekendens løb på grund af tekniske problemer med air condition.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.