Passagererne skal styrke SAS

SAS har en vision om at opnå excellence på selskabets kerneområder og styrke positionen som et forbillede i branchen. Visionen er et led i 4Excellence-strategien og en af metoderne er at involvere kunderne i udviklingsarbejdet.

”Kunden er i centrum for alt hvad vi foretager os, og de skal opleve, at det vi tilbyder giver størst værdi. Derfor har vi startet et nyt dialogforum, hvor kunderne kan fortælle os, hvordan vi bedst kan videreudvikle vores produkter”, siger Eivind Roald, koncerndirektør for salg og marked i SAS.

Dialogforum er et supplement til SAS’ nuværende dialog med kunderne, blandt andet i de månedlige kundeundersøgelser.

”Kunderne tester vores produkter hver eneste dag, de har mange interessante perspektiver og idéer, som er værdifulde for os”, siger Eivind Roald.

Det nye dialogforum bliver tilgængeligt via egen hjemmeside. Bag det ligger fænomenet ’crowd sourcing’, som SAS allerede har arbejdet med på projektbasis. I My SAS Idea kan alle foreslå idèer indenfor en række kategorier, blandt andet service, produkter, destinationer og EuroBonus. De idèer som får flest stemmer og kommentarer fra andre vil blive vurderet og analyseret af SAS.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.