Passagerrekord i London Gatwick

GatwickLufthavnen har haft sin hidtil travleste måned med over 4,53 millioner passagerer i løbet af august, hvilket er 3,7% flere end i august sidste år.

Gennem de seneste 30 måneder har der været løbende vækst i lufthavnens passagertal og de seneste 12 måneder har 39,5 millioner benyttet Gatwick.

Det er først og fremmest de transatlantiske flyvninger, der driver passagertallet i vejret. Her har der været en vækst på 9,5% på ruterne til USA og Canada.

Størst langrute-vækst har der været til Orlando med 13,3%, som har benyttet tilbuddene fra Norwegian, Virgin Atlantic og British Airways.

Også de kortere distancer har haft fremgang med 5,5% til europæiske destinationer, hvilket svarer til 167,000 ekstra passagerer sammenlignet med sidste år.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.