Passagertal styrtdykker i Aarhus Lufthavn

Aarhus-Tirstrup1Med Ryanairs lukning af flere sommerruter fra Aarhus Lufthavn, er der sket et alvorligt fald i antallet af passagerer i lufthavnen

Samlet har lufthavnen haft en tilbagegang på 32,5% i forhold til samme tid sidste år. Det er først og fremmest udenrigstrafikken, der er faldet med omkring 10.000 passagerer.

Lufthavnsdirektør Peter Høgsberg siger til tv2oj.dk, at det er Ryanairs lukning af sommerruterne til Alicante, Palma de Mallorca og Girona ved Barcelona, der er årsag til faldet. Ryanair varslede lukningen allerede sidste år.

Ryanair flyver stadig helårsruten mellem London Stansted og Aarhus Lufthavn.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.