PATA klar med ny dansk hjemmeside

PATA ønsker at fremme turismen til PATA–landene (Stillehavsområdet, Asien, og Nord-, Mellem- og Sydamerika), og er et professionelt samlingspunkt for rejsebranchen.

 

Med den nye hjemmeside på PATA.dk – der også kommer i en version til mobilen – vil foreningen tilbyde bedre service til sine godt 175 medlemmer, der både tæller individuelle og firmaer.

 

Formand for PATA Danmark, Karin Gert Nielsen:

”I vores branche er folk rigtig tit på farten, så det er vigtigt for os med en overskuelig og brugervenlig hjemmeside, som vores medlemmer kan gå til direkte fra mobilen. Her kan de holde sig opdateret og forhåbentlig finde den information, de mangler – uanset om det er om det kommende PATA-arrangement om USA’s præsidentvalg med Steffen Kretz, noget om vores sponsorer eller bare at finde et telefonnummer.”

 

På hjemmesiden kan man tilmelde sig foreningens nyhedsbreve og arrangementer online, få nyheder fra ind- og udland, tjekke kalenderen for PATA’s mange faglige og sociale arrangementer og workshops, og naturligvis melde sig ind i foreningen. 

 

Alle, der melder sig til nyheder på PATA’s nye mobilsite senest 14. november, deltager i lodtrækningen om et gavekort til gavekortet.dk

Skrevet af redaktionen

PATA klar med ny dansk hjemmeside

PATA ønsker at fremme turismen til PATA–landene (Stillehavsområdet, Asien, og Nord-, Mellem- og Sydamerika), og er et professionelt samlingspunkt for rejsebranchen.

 

Med den nye hjemmeside på PATA.dk – der også kommer i en version til mobilen – ønsker foreningen at tilbyde en bedre service til sine godt 175 medlemmer, der både tæller individuelle personer og firmaer.

 

Formand for PATA Danmark, Karin Gert Nielsen:

”I vores branche er folk rigtig tit på farten, så det er vigtigt for os at tilbyde en overskuelig og brugervenlig hjemmeside, som vores medlemmer kan gå til direkte fra mobilen, for at holde sig opdateret generelt og forhåbentlig finde lige præcis den information, de mangler – uanset om det er om det kommende PATA-arrangement om USA’s præsidentvalg med Steffen Kretz, noget om vores sponsorer eller bare at finde et telefonnummer.”

 

På hjemmesiden kan man tilmelde sig foreningens nyhedsbreve og arrangementer online, få nyheder fra ind- og udland, tjekke kalenderen for PATAs mange faglige og sociale arrangementer og workshops, og naturligvis melde sig ind i foreningen. 

 

Alle, der melder sig til nyheder på PATAs nye mobilsite senest 14. november, deltager i lodtrækningen om et gavekort til gavekortet.dk

Skrevet af redaktionen

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.