PATA samlede rejsebranchen i Vestdanmark

PATA AarhusREJSEBRANCHEN: PATA Vest, PATA’s afdeling i det jyske, samlede forleden 60 branchefolk fra 26 virksomheder til sejltur i speedbåde og middag.

Mødestedet var Marselisborg Havn ved Aarhus. Foruden at der blev netværket på tværs af de mange virksomheder, fik de tilmeldte også adrenalin-oplevelse i Rib Boats på vandet ud for Marselisborg Havn.

Aftenen sluttede med middag på Restaurant Martino, der ligger i Marselisborg Havn.

Formand for PATA Danmark, Karin Gert Nielsen, er meget tilfreds med udviklingen i PATA Vest hvor der allerede nu er over 50 medlemmer af den nye filial. ”Styregruppen i PATA Vest er meget energiske og arbejder på at videreudvikle konceptet,” siger hun.

Styregruppen i PATA Vest består af Jan Møller fra Gouda Rejseforsikring, Dorthe Vestergaard fra Billetkontoret, Christian Zacho fra Lufthansa samt Henriette Lauritsen fra Billund Lufthavn.

Der er flere arrangementer på vej, bl.a. den årlige Green2Green og PATA Golf Turnering i Himmerland 7.- 8. september – læs mere på danishtravelgolf.dk eller send mail til Karin Gert Nielsen: kgn@atlanticlink.net

5. september indbyder PATA Vest til fredagsbar i forbindelse med Århus festuge, arrangeret af Rezidor – og 29. oktober er der langruteworkshop i Billund Lufthavn.

PATA er en forkortelse for Pacific Asia Travel Association.