Person-overfald stopper togene på København H

togEn DSB-ansat blev natten til i dag, fredag, overfaldet og bagbundet, da han overraskede to mænd ved Københavns Hovedbanegård.

DSB-manden blev truet med skydevåben og bundet med gaffatape i en togvogn, oplyser politiet til BT. Den overfaldne blev befriet af sine kolleger, der meldte sagen til politiet.

DSB blev alarmeret ved fem-tiden om, at der var noget galt på banelegemet ved hovedbanegården. Her var den ansatte ved at klargøre et tog til morgentrafikken, da han overraskede to mænd med elefanthuer i en togvogn.

Al togtrafik til og fra København H. blev standset, mens politiet undersøgte området. Klokken 8.00 oplyste politiet, at man havde afgrænset området og ifølge BT skulle der være tale om et IC3-tog, som blev flyttet bort fra baneterrænet til nærmere inspektion.

Samtidig blev togdriften genoptaget, men problemerne ventes at kunne spores hele dagen i form af forsinkelser for S-tog og regionaltog.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.