Peter Reichhardt programchef i Tivoli

Peter Reichhardt.

Peter Reichhardt.

Den 1. september starter Peter Reichhardt hos Tivoli, hvor han skal fokusere på udvikling af teater og revy, oplyser Ritzau Fokus.

Den tidligere teaterchef og skuespiller bliver programchef for teater og forestillinger i Tivoli. Dermed håber Tivoli at sætte mere skub i udviklingen af teater, revy og musicals. Sammen med underdirektør Nikolaj Koppel skal Peter Reichhardt stå for at videreudvikle Tivolis teaterprofil.

Det er en erfaren kulturmand, Tivoli har valgt til stillingen. Den 48-årige Peter Reichhardt er uddannet på Aarhus Teater og søn af skuespiller Poul Reichhardt.

Han har blandt andet spillet med i filmene “Zappa” og “Blinkende Lygter” samt tv-serien “2900 Happiness”. Desuden har han også været teaterchef for teatret Mungo Park i Allerød. Han begynder i sit nye job den 1. september.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.