PFA investerer millioner i nye hoteller

Michael Bruhn, direktør for PFA Ejendomme A/S.

HOTELLER: Pensionsselskabet vil bruge tæt på en milliard kr. på tre nye hoteller i København, to ved Københavns Lufthavn samt et tredje ved Københavns Havn.

PFA har gang i tre hotelprojekter i København: et i Københavns Nordhavn samt to ved Københavns Lufthavn.

De to hotelplaner ved lufthavnen omfatter, som standby.dk før har skrevet, hoteller ved Metro-stationen i Kastrup og ved den næste Metro-station på Hedegaardsvej, investeringerne er på næsten en milliard kr., skriver Estatemedia.dk

”Turisterne valfarter til København, derfor har vi undersøgt, om det var interessant at opføre nye hoteller. Det har vist sig, at afkastene er gode, samtidig med at mange operatører er interesseret i at indgå langvarige lejekontrakter,” siger PFAs ejendomsdirektør Michael Bruhn til Estatemedia.dk

Såvel PFA som ejendomsselskabet Skanska har planer om hotelbygninger tæt på Københavns Lufthavn. Det drejer sig om to nye hotelbygninger med hver ca. 300 værelser. PFA har også planer om hotelprojekt på Hedegaardsvej og ved metrostationen Femøren.

Michael Bruhn, siger via PFAs presseafdeling: “Der foregår undersøgelser for at etablere hotel ved Kastrup Metrostation samt et ved Hedegaardsvej.”

Adm. direktør for Skanska Danmark, Peter Nymann-Jørgensen, bekræfter, at koncernen har hotelplaner i Kastrup.

Området omkring lufthavnen har i dag tre hoteller med over 900 værelser; 378 på 5-stjernede Hilton Copenhagen Airport, mens 4-stjernede Park Inn by Radisson Copenhagen Airport Hotel har 295 værelser. 4-stjernede Quality Airport Dan Hotel Copenhagen har 228.