Phuket-program udvidet med 7 dage på anden destination

SPONSORERET ARTIKEL: Turistmyndighederne i Thailand har lanceret Phuket Extension 7+7 programmet, hvor det er muligt at rejse videre til tre områder i Thailand efter de første 7 dage.

(SPONSORERET ARTIKEL) Phuket har været åben for vaccinerede rejsende siden den 1. juli under Phuket Sandbox-programmet. Efter Phuket blev tre thailandske øer åbnet for rejser fra den 15. juli under Samui Plus, hvor den rejsende kan tage til Koh Samui, Koh Phangan og Koh Tao.

Nu udvider Thailand rejsemulighederne med Phuket Extension 7+7 program, der blev lanceret den 16. august, hvilket kort fortalt betyder, at de første 7 dage skal bruges i Phuket, hvorefter man kan rejse til følgende steder i de næste 7 dage:

 • Krabi (Koh Phi Phi, Koh Ngai, Railay)
 • Phang-Nga (Khao Lak, Koh Yao Noi, Koh Yao Yai)
 • Surat Thani (Koh Samui, Koh Pha-ngan eller Koh Tao)

Efter 7+7-programmet er man fri til at rejse hvor som helst i Thailand.

Betingelser

Betingelserne for Phuket Sandbox 7+7 er stort set de samme som ved rejser til Phuket. Til dette formål er det nødvendigt at ansøge om indrejsetilladelse (Certificate of Entry, COE), som er en forudsætning for:

Derudover kræves et negativt PCR-testcertifikat, som ikke må have været udført tidligere end 72 timer før rejsen startede.

Ankomst i Phuket Airport:

 • en PCR-test må gennemføres
 • en sporingsenhed installeres
 • direkte til hotellet med forudbestilt shuttlebus
 • afvent negativt testresultat, hvorefter det vil være muligt at bevæge sig frit på hele Phuket Island

Under opholdet i Phuket skal man:

 • testes på 6. og 7. dagen for rejser op til 7 dage
 • testes på 6. og 7. dagen og 12. og 13. dagen for rejser op til 14 dage

Rejser fra Phuket

Efter et minimumophold på 7 dage i Phuket er det tilladt at fortsætte til de steder, der er anført ovenfor i Krabi, Phang Nga eller Surat Thani. Dette kræver:

 • en Phuket Hotel Transfer Form og
 • negative testresultater fra ankomsten og 6. og 7. dagen

Disse udvalgte ruter og transportmidler skal benyttes:

Surat Thani  (Samui Plus – Ko Samui, Ko Pha-ngan, Ko Tao) – Bangkok Airways direkte flyvninger fra Phuket til Ko Samui.

Krabi  (Ko Phi Phi, Ko Ngai, Railay) – SHA+ certificerede både og færger fra havnene i Ao Po eller Rassada.

Phang-Nga (Khao Lak) – SHA+ transfer fra Phuket.

Phang-Nga (Ko Yao Noi eller Ko Yao Yai) – SHA+ certificerede både og færger fra Ao Po, Ao Po Grand Marina eller Bang Rong.

Efter at 7-dages perioden er gået, og en PCR-test er blevet udført på 12. og 13. dagen, kan du bede hotellet om en frigivelsesformular og rejse hvor som helst i Thailand. Dem, der ikke ønsker at rejse videre, skal forlade øen via Phuket Airport.

Betingelserne og vilkår for Phuket Sandbox 7+7 kan findes på Thecoloursofthailand.com

Flere destinationer er planlagt at genåbne for fuldt vaccinerede internationale rejsende fra 1. oktober 2021. Dette omfatter Bangkok, Chiang Mai, Hua Hin og Pattaya.

Som en del af åbningsplanen organiserer TAT den 19. oktober 2021 Amazing Thailand Virtual Trade Meet Nordic & Baltic 2021 med fokus på bæredygtighed i Phuket, Krabi, Phang-Nga, Koh Samui, Koh Pha-Ngan, Koh Tao for at overholde Thailands genåbningsplan.

 

Udarbejdet af Travelmedia Nordics salgsafdeling i samarbejde med Tourism Authority of Thailand, Stockholm. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold.