Piloter frygter laptops i cargo

5

LUFTFART: Fagforening for britiske piloter frygter brand i lastrum, hvis det forbydes at medtage elektroniske apparater i passagerernes håndbagage.

USA overvejer at forbyde elektroniske apparater som laptops i kabinen på flyvninger fra Europa til USA. Fremover skal de i passagerens bagage.

USA har allerede indført restriktioner på flyvninger fra ti lufthavne i Mellemøsten og Nordafrika.

Nu siger fagforeningen British Airline Pilots’ Association (BALPA), at elektroniske apparater i flyenes lastrum kan resultere i katastrofal ildantændelse pga. apparaternes litium-batterier.

Skriv en kommentar

5 Comments on "Piloter frygter laptops i cargo"

Notify of
avatar
Michael Møller
Michael Møller

Hvis bare passagererne tager batterierne ud af computerne, er der ikke noget problem. Dette bør man i forvejen allerede gøre, da lithium batterier ikke har godt af de -50 grader i flyets lastrum.

Homer
Homer

Det er ikke alle computere man bare lige kan tage batterierne ud af.

Andreas
Andreas

Der er ikke -50c i lastrummene, ellers ville de stakkels hunde nok ikke overleve en flyvetur i lastrummet. 🙂

Airfriend
Airfriend

Der er som regel flere lastrum i brug ad gangen. Her bliver det ene lastrum opvarmet, specielt hvis der er dyr eller lign. med. Dog sættes dyr på brædder på tværs i lastrummene, da de ellers dør ved direkte kontakt med fly skroget, pga. kulden.

peter g.
peter g.

Der tales mest om laptops og tablets. Hvad med kamera udstyr, halvstore videokameraer eller spejlreflekskameraer der kan vaere ret store…….
eller den typiske “hard shell” haandbagage de fleste bruger, den kan vel ogsaa ombygges til formaalet.
“Ud og se, med DSB” er det saa fremtiden????

wpDiscuz