Piloter sagsøger koncernchef

2

HL7613_A380_Korean_Airlines_(7567522426)LUFTFART: Så er der atter ballade i Korean Air. Koncernchefen for Skyteam-medlemmet sagsøges nu for nedladende Facebook-kommentar om, at det er nemmere at flyve end at køre bil.

Koncernchef Cho Yang-Ho for Korean Air er blevet sagsøgt af en pilotfagforening, efter han nedgjorde deres arbejde ved på Facebook at skrive, at det er nemmere at flyve et fly end at køre en bil, og at man faktisk kun behøver piloter for at tage beslutning om hvorvidt der skal flyves.

“Piloter skal afgøre, om man skal flyve eller ej. Flyvning sker via autopilot, og det er nemmere end at køre en bil. Kun ved katastrofer ved vi, om vi har brug for piloter,” sagde han ifølge det sydkoreanske nyhedsmedie, Yonhap News.

“Vores ære er blevet krænket og fornærmet af Cho Yang-Ho Our,” lyder det fra piloternes fagforening.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

2 Comments on "Piloter sagsøger koncernchef"

Notify of
avatar
Ole Hansen
Ole Hansen

Æren er jo ligegyldig. Men tænk i et flyselskab der har haft en del ulykker og nu har stramme restrektioner omkring sammensætning af cockpit crew, er ledelsen så stupide, at de ikke kender noget til flyvesikkerhed. Trist.
Desværre er det ved at være standard i mange flyselskaber. Selv dem drevet af tidligere piloter.

Mikael
Mikael

Jeg ville anbefale koncernchefen at sidde med på en flyvning fra piloterne går ombord og til de går fra flyet. Så kunne han blive oplyst og undgå den slags stupide udtalelser, der afslører, at han ikke aner, hvad han snakker om.

wpDiscuz