Plads til amatører på Tivoli-scene

Tivoli gør det nu muligt for alle at komme til at optræde på den store udendørs scene, hvor der normalt holdes Fredagsrock. Tanken er, at ’Åben Scene’ skal hente nye talenter og overraskelser frem.

”Der gemmer sig rigtig mange talenter og øvede grupper i Danmark, og vi håber de griber chancen, så vi får et varieret program fra børnedans til hornorkestre, som prøver talentet af på gæsterne i Tivoli”, siger projektkoordinator Mette Mørup ifølge b.dk.

Scenen på Plænen står til rådighed mandage, onsdage og torsdage i foråret og Tivoli efterlyser lokale og regionale optrædende, som har lyst til at prøve sig selv af.

Tivoli stiller også professionelt lydudstyr og sceneteknisk personale til rådighed.

De optrædende får gratis adgang til Den gamle Have på dagen.

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.