Planer om Lalandia i Sverige

Lalandia, der er en del af Parken Sport & Entertainment har indgået en hensigtserklæring med Motala Kommune om at undersøge mulighederne for et feriecenter i kommunen sydvest for Stockholm.

”Hvis vi vælger at gå ind i Sverige, er der ingen tvivl om, at det bliver en god forretning for os. Vi har erfaring med de feriecentre, som vi driver i forvejen, og meget af den synergi kan vi tage med til Sverige”, siger Lalandias direktør Jan Harrit.

”Vi ved, at hvis vi skal etablere et kombineret feriecenter og feriehuse, så taler vi om en investering på omkring en milliard kroner”, siger han ifølge business.dk.

”Vi ved, at konceptet er populært blandt svenskere, og i Sverige er der ikke noget tilsvarende. Vi har nu fået mulighed for at etablere os et sted, der er rimelig tæt på Stockholm, hvor vi ikke får så mange gæster fra i dag”.

Det var Motala Kommune selv, der kontaktede Lalandia med henblik på et samarbejde. Nu bliver det undersøgt, om Lalandia kan erhverve den ønskede jord til at bygge på, samt om det er muligt at opnå de nødvendige godkendelser.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.