Plant et løg dag i Tivoli

Den store plant-et-løg-dag i Haven tiltrækker traditionen tro tusindvis af løgglade gæster, der hjælper til og samtidig får lidt af Tivoli i form af et tulipanløg med hjem.

Den store plant-et-løg-dag i Haven tiltrækker traditionen tro tusindvis af løgglade gæster, der hjælper til og samtidig får lidt af Tivoli i form af et tulipanløg med hjem.

Søndag den 18. september lægges de første 2.500 af i alt 80.000 tulipanløg, og de gæster, der giver en hånd med, belønnes med et tulipanløg og en fribillet, der giver adgang til Haven i maj 2017.

Tivoli har i flere år arbejdet med at kombinere (og blande) forskellige tulipansorter og har selv udviklet mere end 25 forskellige typer af blomsterløgsblandinger.

Årets tulipaner i 2017 er Silverstream og El Nino. Silverstream kendt for sin sarte cremegule farve, der changerer over i en næsten gennemsigtig rød kant. El Nino har karakteristiske store blomsterhoveder i intense orange og røde nuancer. Det er første gang de to tulipansorter bliver valgt som årets Tivolitulipaner.

14 gartnerne i Tivoli ser frem til, at gæsterne møder op og giver en hjælpende hånd med plantningen. De hjælpsomme belønnes med løg til hjemmebrug, samt en fribillet til næste års åbning af Tivoli. De første løg bliver plantet, når Rådhusklokkerne slår slaget 12 søndag den 18. september. Det sker i bedet foran springvandet ved Koncertsalen.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.