Plant et løg dag i Tivoli

Den store plant-et-løg-dag i Haven tiltrækker traditionen tro tusindvis af løgglade gæster, der hjælper til og samtidig får lidt af Tivoli i form af et tulipanløg med hjem.

Den store plant-et-løg-dag i Haven tiltrækker traditionen tro tusindvis af løgglade gæster, der hjælper til og samtidig får lidt af Tivoli i form af et tulipanløg med hjem.

Søndag den 18. september lægges de første 2.500 af i alt 80.000 tulipanløg, og de gæster, der giver en hånd med, belønnes med et tulipanløg og en fribillet, der giver adgang til Haven i maj 2017.

Tivoli har i flere år arbejdet med at kombinere (og blande) forskellige tulipansorter og har selv udviklet mere end 25 forskellige typer af blomsterløgsblandinger.

Årets tulipaner i 2017 er Silverstream og El Nino. Silverstream kendt for sin sarte cremegule farve, der changerer over i en næsten gennemsigtig rød kant. El Nino har karakteristiske store blomsterhoveder i intense orange og røde nuancer. Det er første gang de to tulipansorter bliver valgt som årets Tivolitulipaner.

14 gartnerne i Tivoli ser frem til, at gæsterne møder op og giver en hjælpende hånd med plantningen. De hjælpsomme belønnes med løg til hjemmebrug, samt en fribillet til næste års åbning af Tivoli. De første løg bliver plantet, når Rådhusklokkerne slår slaget 12 søndag den 18. september. Det sker i bedet foran springvandet ved Koncertsalen.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.