Politisk direktør i Horesta

Han kommer fra en stilling som leder af direktionssekretariatet i Dansk Er­hverv. Tidligere har han arbejdet som poli­tisk kampagneleder og været chefkonsu­lent i Dansk Erhvervs politisk-økonomiske afdeling. Han er cand. polit fra Københavns Universitet.

 

”Jonas Wilstrup besidder de kvaliteter, vi har brug for. Han har høj grad af faglighed og god forståelse for – og indsigt i – det erhvervspolitiske lobbyarbejde. Gennem mange år har han arbejdet med tunge politiske og økonomiske emner og har oparbejdet et stort netværk i ministerierne. Han bliver et stærkt kort i vores arbejde med at sikre konkurrencedygtige vilkår for hotel-, restaurant-, catering- og turistvirksomhederne”, siger Katia K. Østergaard, adm. direktør i Horesta.

 

Den politiske afdeling kommer ud over Jonas Wilstrup blandt andre til at bestå af den politiske chef, Stinne Hjort-Andersen, fødevarechef Tine Skriver og chefkonsulent, Jesper Bengtsson. Der bliver der tæt samspil med afdelingen for viden og udvikling, som ledes af forsknings- og udviklingschef, Benedikte Rosenbrinck.

Skrevet af Flemming Juul