Premiere for bæredygtige rejsebureauer

Gold_Award_Logo travelifeREJSEBUREAUER: For første gang uddeler Danmarks Rejsebureau Forening certifikat for bæredygtighed til rejsebureauer, der har gennemført Travelife’s bæredygtighedsprogram.

Når Ferie for Alle starter på fredag, bliver der for første gang på dansk grund uddelt certifikater til de rejsebureauer, der har gennemført organisationens Travelife’s bæredygtighedsprogram. Som led i Danmarks Rejsebureau Forenings arbejde med at fremme bæredygtighed i rejsebranchen, har DRF indført en dansk udgave af det EU-støttede bæredygtige ledelsessystem for rejsebureauer, Travelife.

Gennem vinteren har en række danske rejsebureauer valgt at gå forrest og arbejde med Travelife. De har gennemført uddannelse i bæredygtighed, og har indarbejdet grundlæggende bæredygtige arbejdsgange i deres forretning.

Gennem deres indsats er de, som de første i Danmark, blevet Travelife-partnere. På fredag kl. 12.30 på Udlandsscenen løftes sløret for hvilke rejsebureauer, der modtager et partnercertifikat. Det sker når Danmarks Rejsebureau Forenings bestyrelsesformand, rejsebureaudirektør Asger Domino, uddeler certifikaterne.

Travelife er et initiativ inden for uddannelse, ledelse og certificering af rejsebranchen med henblik på at opnå bæredygtighed. Organisationen blev startet i 2007 af ABTA, den britiske rejsebureauforening, og den hollandske modsvarighed, ANVR.

Der er mere info på Danmarks Rejsebureau Forenings hjemmeside: travelassoc.dk