Pressen måtte ikke se DAT’s Coca Cola-fly

DAT coca cola fly MDPR: Tirsdag i sidste uge inviterede Danish Air Transport til fremvisning i Billund Lufthavn af det MD 83-fly som malet i Coca Colas farver flyver verden rundt forud for VM-slutrunden i fodbold næste år i Brasilien. Men præsentationen af flyet blev aflyst med kort varsel.

”9. november er DAT’s MD83 tilbage i Billund. Nu som Coca Cola/FIFA-fly, der promoverer World Cup 2014 i Brasilien. Det giver os chancen for at invitere til en eksklusiv oplevelse, hvor du kan se flyet og møde Jesper Rungholm, kaptajn på flyet og koncernchef i DAT.

Dette er en enestående mulighed for at se det officielle Coca Cola/FIFA-fly, hvis tur strækker sig over 9 måneder med besøg i 89 lande,” skrev Betina Petersen, Marketing Manager i Danish Air Transport forleden og noterede, at præsentationen skulle foregå i Billund Lufthavn lørdag den 9. november fra kl. 7-9.

Men i fredags skrev Betina Petersen, at ”DAT desværre må aflyse fremvisningen af Coca Cola-flyet i morgen lørdag. Coca Cola/FIFA har lige meddelt, at de ikke ønsker en fremvisning af flyet for pressen.”

Danish Air Transport vandt kontrakten om at levere fly i Coca Colas farver, som de næste ni måneder flyver til 89 lande verden over for at promovere næste års VM-slutrunde i Brasilien. Med på flyet er FIFA-pokalen, der kæmpes om ved slutrunden.

Selve guldpokalen kan kun berøres af statsoverhoveder og det vindende landshold efter slutrunden næste år i Brasilien.