Primera Air åbner på USA

primera airPrimera Air har fået fulde rettigheder til at flyve til og fra USA. Første flyvning fandt sted søndag fra Reykjavik til New York JFK.  

På sin jomfrutur til USA fløj Primera Air med passagerer fra Solresor of Sweden, som er af sted på et 16 dages eksklusivt air cruise – fra Stockholm til Island og videre til New York, Costa Rica, Jamaica, Miami, Azorerne og tilbage til Sverige.

Ifølge Hrafn Thorgeirsson, CEO for Primera Air, er rettighederne til USA en vigtig milesten for flyselskabet, men han understreger, at selskabet ikke har aktuelle planer om at udnytte rettighederne i større omfang.

”Ikke desto mindre betyder det, at vi får åbnet nye kanaler for os og giver muligheder for mere varierede tilbud og give os adgang til USA’s kæmpestore marked”.

Primera Air, er en del af Primera Travel Group. Med dansk og lettisk driftstilladelse flyver Primera Air til 68 destinationer i hele verden. Primera har otte Boeing 737 New Generation med en planlagt udvidelse til ni fly i 2015. Primera Air er ejet af Primera Travel Group, som er privatejet af Andri M. Ingolfsson.
Primera Travel Group har 1,5 millioner rejsende om året. Selskabet har hovedkvarter i København og ejer blandt andet Bravo Tours, Solresor i Sverige, Solia i Norge og havde i 2013 en omsætning på 650 millioner Euro.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.