Primera Air får flere atlantruter

Primera Air lancerer ​​endnu en nordamerikansk destination fra sine nye baser i London Stansted, Birmingham og Paris. Der flyves tre gange ugentligt til Toronto fra Birmingham og London og fire gange  fra Paris.

“Toronto er en fantastisk tilføjelse til vores ruter til New York (EWR) og Boston fra London, Birmingham og Paris, som vi har offentliggjort tidligere. Med vores nye Airbus A321neo åbner vi ruter, hvor der traditionelt benyttes større fly. De nye flys effektivitet sætter os i stand til at tilbyde hidtil usete priser fra Frankrig og Storbritannien til USA og Canada”, siger Andri M. Ingolfsson, direktør og bestyrelsesformand for Primera Air.

De nye fly har to kabineklasser – Premium med fuld service og Economy til en lavere pris. Flyvningerne fra de nye baser til Canada starter i maj 2018 og flyves året rundt. Tidligere denne sommer offentliggjorde flyselskabet daglige flyvninger til New York og fire ugentlige flyvninger til Boston fra alle tre baser.

De kommende to år vil Primera Air øge sin tilstedeværelse på de eksisterende baser og åbne både nye baser og nye transatlantiske ruter med basis i de 20 nye Boeing MAX9-ER, som allerede er bestilt.

Primera Air har hovedkontor i Danmark og Letland og er en del af Primera Travel Group, som omfatter rejsebureauer i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Island og Estland.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.