Primera Air får flyselskab i Letland

Primera airFLYSELSKABER: Det er ikke for at lave en ”Norwegian” at islandske Primera Air i efteråret åbner nyt flyselskab i Letland, Primera Air Nordic. I første omgang med en Boeing B737 – siden kan flere følge.

Islandske Primera Air åbner nyt flyselskab i Letland og kontrolcenter i hovedstaden Riga. Det nye flyselskab, Primera Air Nordic, forventes at sende de første passager af sted i oktober.

”I tråd med vores ekspansionsstrategi skal etableringen i Letland bane vej for yderligere vækst i Europa,” siger flyselskabets nye koncernchef, Hrafn Thorgeirsson.

Primera Air har i Norden otte Boeing 737 New Generation. Primera Travel Group blev stiftet i 1992 og har i dag 1.000 ansatte. Primera Air er ejet af Primera Travel Group, der bl.a. omfatter danske Bravo Tours og er privatejet af Andri Ingolfsson.

Til standby.dk siger kommerciel direktør i Primera Air, Jacob Helle: ”vores nye flyselskab i EU-landet Letland skal ikke flyve i Norden, men kan give os konkurrencefordele i det øvrige Europa med billigere lokalt ansatte i Letland.”