Primera Air får ny kommerciel direktør

Primera-Air.jpgJacob Helle bliver fra 1. september ny kommerciel direktør hos flyselskabet Primera Air. Han har mange års erfaring i luftfartsbranchen og kommer fra en stilling som ground operations manager hos Thomas Cook Airlines Scandinavia, hvor han har arbejdet i 28 år.

Hos Primera Air skal Jacob Helle arbejde sammen med den nuværende salgschef, Lars Hindum, og løbende overtage en del af dennes arbejdsopgaver, inden Lars Hindum delvist går på velfortjent pension efter mange succesfulde år i branchen.

”Jacob Helle bliver et nyt, men meget erfarent medlem af Primera Air-teamet, og vi ser frem til i den kommende periode at forstærke og styrke Primera Air, så vi er klar til yderligere vækst”, siger Jon Karl Olafsson, Primera Airs adm. direktør.

Primera Air med base i København er en del af Primera Travel Group og betjener rejsearrangører og gæster i Danmark, Sverige, Norge, Island og Finland. Flyselskabet er vokset hastigt de seneste år og driver for tiden syv Boeing 737-NG.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.