Primera Air fly nødlandet

Primera-Air-e1437070987623En Boeing 737 fra flyselskabet Primera Air undervejs fra Tenerife til Stockholm måtte søndag aften nødlande i Nantes i Frankrig da den ene motor brød sammen.

Flyvningen blev udført for den svenske rejsearrangør Solresor, og her forklarer adm. direktør Christian Nissen: ”Piloterne hørte et brag fra motoren, som begyndte at ryste, hvorefter piloterne valgte at slukke for motoren. Herefter er standard-proceduren, at man søger en lufthavn, så skaden kan udbedres”.

Ifølge oplysninger fra nogle af passagererne har man også set flammer fra motoren.

Nødlandingen skete uden vanskeligheder, og de 170 personer ombord blev indkvarteret på hotel i Nantes, til de kan hentes hjem til Stockholm.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.