Primera Air satser på ruteflyvning fra Billund

primera airLUFTFART: Over sommeren vil ruteflyvning med Primera Air fra Billund Lufthavn være en realitet. Desuden udvider selskabet flyvninger på sine eksisterende destinationer. En kæmpe gevinst for Billund Lufthavn, mener lufthavnsdirektøren.

Primera Air har primært fløjet chartergæster til og fra destinationer som Antalya og Kreta i et tæt samarbejde med Bravo Tours, men nu har flyselskabet valgt at udvide med nye og direkte ruter til Barcelona, Nice, Venedig og Faro.

Billund Lufthavn glæder sig over de nye ruter og mener, at de vil gøre lufthavnen mere populær for gæster i Vestdanmark.

”Nice har længe stået højt på passagerernes ønskeliste over attraktive destinationer. Venedig og Faro er med til at gøre billedet af Vestdanmarks internationale lufthavn endnu bedre”, siger lufthavnsdirektør Kjeld Zacho Jørgensen.

Primera Air har samtidig valgt at øge flyvningerne på allerede eksisterende ruter. Det bliver derfor nu nemmere for passagererne i Billund Lufthavn at mikse afgange på tværs af ugedage.

”Det giver en større dynamik og fleksibilitet, som passer til passagerernes måde at rejse på i dag”, siger Kjeld Zacho Jørgensen.