Prisbelønnede piloter flyver pink

Kaptajn Fredrik Edvinsson har lagt guldstriberne på hylden og har i oktober valgt at FlyPink.

Samtidig med at Danish Travel Award som bedste danske charterflyselskab er tildelt Thomas Cook Airlines, støtter selskabets 250 piloter cancer-kampagnen ’Støt brysterne’.

I hele oktober vil piloterne FlyPink for at gøre opmærksom på brystcancer og samtidig skaffe penge til kampen mod brystkræft. Rent praktisk har piloterne i Spies flyselskab udskiftet guldstriberne på skuldrene – de såkaldte epauletter – med pink striber. Den lyserøde kampagnesløjfe har fået plads på en Airbus 321.

”Initiativet gennemføres i samarbejde med Thomas Cook Airlines søsterselskaber i Tyskland (Condor) og England. De i alt ca. 2.000 europæiske piloter i de tre selskaber køber selv skulderstriberne til overpris og pengene fra Skandinavien går til Kræftens Bekæmpelse”, fortæller kommunikationschef Torben Andersen fra Thomas Cook.

Idéen med FlyPink stammer fra Australien. Piloterne i det danske selskab er de første i Europa, der har valgt at ’Støtte brysterne’ ved at FlyPink og sætte fokus på kampagnen hos dem, der flyver på ferie med Spies, Ving i Sverige og Norge og Tjäreborg.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.