Priskrig giver billigere flyrejser

Billetpriserne gælder i uge 28 og konkurrencesituationen påvirker naturligvis priserne – i den forbindelse har Cimber Sterlings konkurs også effekt, da der er kommet nye flyselskaber ind på nogle af det krakkede selskabs destinationer, skriver business.dk.

 

Det bedste tilbud blandt de ti destinationer findes på Aalborg-Berlin, hvor Norwegian har sat fly ind. Her er det lykkedes at finde uge 28-returbilletter til blot 650 kroner – 49% mindre end sidste år, da man måtte via Københavns Lufthavn.

 

Også interkontinentalt er der penge at spare i forhold til sidste år. København-Bangkok for 5.720 kroner med stop i Abu Dhabi. Fra Billund til Beijing for 5.287 kroner med stop i Istanbul. Begge ture er 16% billigere end samme tid sidste år.

 

Den helt store besparelse finder man, hvis man vil reje fra Hamburg. Her koster en rejse til Rio via Amsterdam 4.633 kroner. Det er 43% mindre end sidste sommer.

 

Det er travelmarket.dk, der står bag Dansk Flyprisindex. Alle nævnte priser er tur/retur og inklusive skatter og afgifter.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.