PWA World cup i Hvide Sande

Foto: Ilostawavein79.com

Verdens bedste windsurfere dyster i disse dage om worldcup i Hvide Sande. World cup’en fik en forrygende start lørdag og allerede på dag to var der afviklet to en halv runde i slalom eliminering. Der sejles så mange elimineringer som muligt til og med torsdag.

Det er verdens bedste windsurfere som kæmper om sejren i Hvide Sande, hvor der også er danske deltagere. Sebastian Kornum deltager for andet år i træk og med en 7. plads i 2016 er der høje forventninger til danskeren.

Efter de to gennemførte sejladser er det italieneren Matteo Iachino, som også vandt world cup stævnet i Hvide Sande i 2016, der fører. Der er dog lagt op til en intens kamp om sejren.

Hvide Sande er femte stop på slalom world cup i år, hvor sejlerne tidligere i år har været i Korea, Japan og på De Kanariske Øer, og siden har stop i Tyskland og Ny Kaledonien.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.