Qatar Airways får 14 nye destinationer

0

qatar airways airbus a320 flyFLYSELSKABER: Ud over ny rute til Helsinki åbner Qatar Airways det næste års tid 13 nye ruter verden over.

Qatar Airways er klar med 14 nye ruter det kommende år. Det oplyste koncernchef Akbar Al Baker på åbningsdagen af ITB Berlin – verdens største fagmesse for rejsebranchen. En af ruterne bliver formentlig verdens længste, fra Qatar til Auckland i New Zealand.

Herudover får Oneworld-medlemmet Airways fem nye ruter til Europa. Det gælder Pisa fra 2. august, der får daglig rute og bliver fjerde destination i Italien efter Milano, Rom og Venedig.

Der kommer også fra september tre fly om ugen til Sarajevo i Bosnien og tre om ugen til Skopje i Makedonien fra november. Begge flyves med en A320. Næste sommer er Qatar Airways tilbage i Nice med fem fly om ugen.

Selskabet får også seks nye ruter til Afrika: til Marrakech i Marokko fra juli med tre fly om ugen. Der kommer fire fly om ugen til Windhoek i Namibia fra september, en genoptagelse af ruten til Seychellerne fra december og i januar næste år tre fly om ugen til Douala i Cameroun og Libreville i Gabon samt fra næste sommer tre fly om ugen til Lusaka i Zambia.

Hertil kommer ny rute til Krabi i Thailand med fire fly om ugen. I forvejen flyver selskabet i Thailand til Bangkok, Chiang Mai og Phuket.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz