Qatar Airways får destination nr. 20 i Afrika

Tanzania-Zanzibar-ferie-strand-800x531Zanzibar bliver Oneworld-medlemmets tredje destination i Tanzania og den 20. i Afrika. Der bliver fem flyvninger om ugen. Qatar Airways skruede sidste måned op på Københavns Lufthavn og har nu 11 fly om ugen.

Fra 1. juli begynder Qatar Airways at flyve fem gange om ugen til øen Zanzibar, flyselskabets tredje destination i Tanzania. Man flyver allerede til Dar es Salaam og Kilimanjaro. Ruten til Tanzania vil blive trafikeret via Kilimanjaro af en Airbus A320 med 12 pladser på Business Class og 132 på Economy.

Zanzibar er et populært rejsemål fra Skandinavien, oplyser Qatar Airways.

Qatar Airways er vokset hurtigt i sine 18 år og flyver i øjeblikket med sine 150 fly til 146 destinationer i Europa, Mellemøsten, Afrika, Asien, Oceanien samt Nord- og Sydamerika.

Qatar Airways har bestilling på over 340 Airbus- og Boeing-fly til en værdi af over 70 milliarder dollars.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.