Qatar Airways først med B787 i Skandinavien

qatar airways B787LUFTFART: 1. august bliver selskabet først i Skandinavien med Boeings nye B787 Dreamliner – Typen indsættes denne dag på selskabets daglige rute til Stockholm, mens de daglige ruter til København og Oslo får flyet fra 1. september.

”Vores skandinaviske ruter er meget vigtige, og det glæder mig, at vi introducerer Dreamliners til Stockholm, København og Oslo og dermed tilbyder vores passagerer en udsøgt service og komfort til og fra Skandinavien,” siger Qatar Airways’ koncernchef, Akbar Al Baker.

”Efter seks succesfulde år i Skandinavien, er vi meget glade for at introducere Boeing 787 på vores skandinaviske ruter. Det gør det muligt for os at tilbyde vores passagerer en endnu mere unik rejseoplevelse,” tilføjer flyselskabets nordiske direktør, Günter Saurwein.

Qatar Airways startede i Skandinavien på Stockholm, i 2010 åbnede selskabet på Københavns Lufthavn – det har i dag daglig rute fra bl.a. København til Doha med Airbus A330-fly.

Qatar Airways’ 787 har 22 sæder på Business og 232 på Economy.

Selskabet har i øjeblikket fem Boeing 787 og ordre på yderligere 55. Foreløbig har Qatar Airways i dag 124 fly og betjener 128 lufthavne over det meste af verden. Selskabet har bestillinger på yderligere 250 fly til levering de kommende år fra Airbus og Boeing.