Qatar Airways øger igen på Australien

qatar-a350xwb-courtesy-qatarDen 2. maj åbner Qatar Airways endnu en rute til Australien. Med afgange fra Doha til Adelaide fortsætter selskabet sin ekspansion på det australske marked. For nylig annonceredes åbning 1. marts til Sydney.

Ruten til Adelaide betjenes med verdens nyeste fly Airbus A350. På en langrute som denne kan flyselskabet fuldt ud udnytte flyets effektivitet. Qatar Airways A350 fly har 36 pladser på Business og 247 på Economy Class.

Med den nye rute til Adelaide vil Qatar Airways betjene fire destinationer i Australien: Adelaide, Sydney, Perth og Melbourne.

”Australien er et særdeles populært rejsemål for både feriegæster og forretningsrejsende fra Skandinavien, og åbningen af den nye rute giver yderligere valgmuligheder”, siger Christian Deresjö, Qatar Airways Country Manager for Skandinavien, Finland og de baltiske lande.

Siden årets start har Qatar Airways åbnet ruter til Amsterdam, Zanzibar, Faisalabad, Sialkot og Multan i Pakistan og Abha i Saudi-Arabien. Inden årets udgang åbnes ruter til Durban i Sydafrika og Nagpur i Indien.