Qatar Airways satser stort på Iran

Udover flere afgange til de eksisterende destinationer Teheran, Shiraz og Mashhad åbnes den fjerde destination, Isfahan, i det centrale Iran den 11.januar med daglig afgang fra Doha. Totalt øger selskabet med 31 afgange til Iran, hvilket indebærer en kapacitetsforøgelse med 150% fra den 1.december over en fire måneders periode.

 

Afgangene til hovedstaden Teheran udvides med en daglig afgang. Irans næststørste by Mashhad får yderligere ni ekstra afgange om ugen og Shiraz, det økonomiske center i det sydlige Iran, udvides med otte nye afgange om ugen.

 

”Vi har længe været i dialog med myndighederne i Iran om at udvide vores kapacitet i hele landet og er meget glade for endelig at kunne fortælle om resultatet. Det vil lette rejsen til og fra Iran meget, frem for alt for det store antal iranere som bor udenfor landet” siger Akbar Al Baker, CEO for Qatar Airways.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.