Qatar Airways til turistparadiset Salalah

Qatar Airways Airbus A330Nu er Qatar Airways begyndt at flyve til det efterspurgte feriested Salalah – selskabets anden destination i Oman og Qatar Airways destination nummer 127 i verden.  

Med sine fire nye flyvninger om ugen til Salalah, kan flyselskabet nu tilbyde 35 afgange til sultanatet hver uge.

Salalah er en meget populær turistdestination. Byen ligger ca. 1.000 km. fra hovedstaden Muscat og har en smuk kyststrækning på over 550 km, hvor kysten blandes med ørken og en smuk bjergkæde.

”Vi er meget glade for at flyve på Salalah, som blandt andet er kendt som hovedstaden for den arabiske parfume. Byen og landet lokker rejsende fra hele verden med kultur, historie og smuk natur,” siger Akbar Al Baker, CEO for Qatar Airways.

Qatar Airways har lanceret fem nye destinationer i år – Salalah i Oman, Gassim i Saudi Arabien, Najaf i Irak, Phnom Penh i Cambodja og Chicago i USA. Det globale netværk vil blive udvidet med ruter til Basra og Sulaymaniyah i Irak fra 3. juni og 20. august, til Chengdu i Kina fra 3. september, til Addis Abeba i Etiopien fra 18. september), til Clark International Airport i Filippinerne fra 28. oktober og til Philadelphia i USA fra 2. april 2014.