Qatar Airways udvider på Sydafrika

Qatar-Airways-Boeing-787-Takes-Off-On-European-ExpansionNu introducerer Qatar Airways flyafgange til sydafrikanske Durban og udvider kapaciteten til Johannesburg og Cape Town.

Fra 17. december udvider Qatar Airways frekvensen til Johannesburg fra 10 til 14 afgange om ugen, hvoraf de fire har Durban som slutdestination. Fra 1. oktober udvides  med daglige afgange til Cape Town.

Durban – Qatar Airways tredje destination i Sydafrika – har et stort industriområde og Afrikas mest trafikerede havn. Byen er også vigtig for landets turisme.

I dag har Qatar Airways 140 afgange om ugen til 19 destinationer i Afrika. De nye og udvidede ruter bliver betjent af Boeing 787 Dreamliner med to klasser – 22 på Business og 232 på Economy Class.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.