Rabat til dem uden kuffert

HandbagageBritish Airways passagerer på udvalgte kortdistanceflyvninger fra London Heathrow og London City Airport skal betale mindre, hvis de udelukkende rejser med håndbagage.

Det sker efter succes med en ’succesfuld introduktion’ i London Gatwick tidligere på året. Det er samtidig et middel til at tage kampen op mod lavprisselskabernes bagagegebyrer.

Rabatten gælder fra den 24. september på ruterne mellem Heathrow og destinationerne Stockholm, Amsterdam, Barcelona, Paris, Rom, Rotterdam, Glasgow og Edinburgh, samt fra London City til Stockholm, Amsterdam, Edinburgh og Glasgow.

Rabatten lyder på 10 pund – 89 kroner – pr enkeltstrækning, men man kan med rimelighed fastslå, at der også er tale om, at indtjekning af bagage øger billetprisen på de pågældende ruter.

Ifølge Robin Glover-Faure, BAs chef for short-haul, fastslår, at hvis det bliver en succes, vil man udbrede systemet til hele British Airways kortdistance rutenet i løbet af de kommende måneder.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.