Rasmus Klumps Verden åbner sig

RKTre nye tårne med udsigtsposter, hængebroer og ruchebane er blandt de nye sanseoplevelser for børnene, når Tivoli slår dørene op 1. april, hvor legeuniverset Rasmus Klumps Verden byder på flere nyheder.

Rasmus Klump og vennerne har i fem år rejst verden rundt med skibet Mary, i det 1.200 m2 store legeunivers. Nu udvides succesen med en ny bydel for de lidt større Klumpfans.

De nye tårne er forbundet med hængebroer, ruser og klatrenet, ruchebaner og lyselementer. Den spændende bane, der minder om en børneudgave af ’tree top walking’ har plateauer i flere højder, karnapper, rørtelefoner og stjernekikkerter.

Sæsonen byder også på mere teater med Rasmus Klump og vennerne. Sidste års succes blev et tilløbsstykke for børnefamilierne. Derfor kommer der hele to nye forestillinger i år: Hip Hurra for Rasmus og Hvor har du været Rasmus?

Sidste år blev Rasmus Klump optaget i bogen 101 danske designikoner og i november indtog Rasmus Klump Japan, hvor han allerede er blevet en succes.

Hver dag dukker Rasmus Klump op ved sit hus og hilser på børnene, og ofte bliver mødet med den elskelige bjørn foreviget.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.