Rawfood og Riccos i Københavns Lufthavn

Vejledende skitse af det nye område før sikkerhedskontrollen i Terminal 2 i Københavns Lufthavn.

LUFTHAVNE: Som en del af planen for udvidelserne i Københavns Lufthavn kommer der nye restauranter og caféer i Terminal 2.

Med hovedvægt på Danmarks ry som et mekka for gourmeter, udvides Terminal 2 i København Lufthavn med nye caféer og restauranter til efteråret. De kommer til at ligge før sikkerhedskontrollen og bliver rammet ind i nordisk design.

De fem nye steder er Bar Jacobsens gastropub med specialøl, rawfoodkæden 42Raw, thairestauranten Wok og kaffebaren Riccos. Desuden åbner Nordens første Pret A Manger, der har 350 butikker fordelt i USA, England, Frankrig, Shanghai og Hong Kong, og som længe har været et ønske fra rejsende i lufthavnen.

“Som Nordens knudepunkt er det en stor bedrift for os at kunne markere vores nye udvidelse med den første Pret A Manger i Norden. Ude i verden er Danmark kendt for vores ekspertise inden for gastronomi og madlavning, hvorfor det også er vigtigt for os at kunne tilbyde vores rejsende en bred palet af spisesteder i højeste kvalitet, og det er præcis hvad de fem nytilkomne spisesteder har tilfælles,” siger direktør Lise Ryevad, Airport Sales i Københavns Lufthavne A/S i en pressemeddelelse.