Reception for afgående BA-chef

Peter Rasmussen.

LUFTFART: For nylig meddelte chef for British Airways i Nordeuropa, at han stopper med udgangen af denne måned. Nu er der sat tid og sted på hans afskedsreception tirsdag i næste uge i København.

”Jeg har selvfølgelig tænkt meget over det, men jeg var ikke i tvivl. Nu har haft 24 fantastiske år hos British Airways – og jeg vil lave noget andet fremover. Hvad, ved jeg bare ikke endnu.”

Det sagde 50-årige Peter Rasmussen for nylig til standby.dk da han bekræftede, at han stopper med udgangen af januar.

Siden 2009 har Peter Rasmussen været nordeuropæisk chef i bl.a. Norden, Baltikum, Rusland og Ukraine for ud over BA også familiemedlemmet Iberia samt Oneworld-partneren American Airlines. Maratonløberen Peter Rasmussen har gennem årene været en god, synlig og tilgængelig repræsentant for sine flyselskaber.

Peter Rasmussen, der i starten af sin BA-karriere var udstationeret først i Italien og siden i Minneapolis og San Francisco, siger: ”Jeg er taknemmelig for de fantastiske udfordringer, BA har givet mig gennem årene – jeg har haft et af de bedste jobs i luftfart.”

Afskedsreceptionen holdes tirsdag i næste uge, 31. januar, kl. 15.30–18.30 på Ascot Hotel i Studiestræde 61 i København.

Af hensyn til traktementet vil BA gerne senest i morgen have besked om deltagelse – det kan ske ved at sende mail til: salessupport.cph@ba.com