Kroatien bliver et af de rejsemål, Apollo Rejser vil udbyde rejser til fra Holland. PR-foto: Apollo Rejser.

Rejsearrangør åbner første kontor uden for Norden

Apollo Rejser, der via sin tyske ejer allerede er på det hollandske marked, åbner i Holland for at sælge nye destinationer. ”Vi har længe ønsket at åbne i et nyt land,” siger dansk topdirektør.

Apollo Rejser har stor tiltro til rejsemarkedet de kommende år, og nu åbner rejsearrangøren sit første kontor uden for Norden – nemlig i Holland. Det skriver Apollo i en pressemeddelelse.

Nu tager Apollo i samarbejde med sin tyske ejer, DER Touristik, et skridt mod at etablere sig uden for Norden og åbner i Holland. Formentlig omkring årsskiftet i Amsterdam, oplyser Apollo til Standby.dk

Leif Vase Larsen, Apollos koncernchef og fra årsskiftet også international administrerende direktør for touroperatør-delen i DER Touristik for Nordeuropa med blandt andet Frankrig, Storbritannien, Norden og Benelux (Belgien, Holland og Luxembourg, red.), siger i pressemeddelelsen:

”Apollos fokus har altid været fremadrettet og på, hvordan vi kan fortsætte med at udvikle os som virksomhed. At etablere os i et nyt land er noget, vi længe har ønsket.

Og at valget faldt på Holland, var helt naturligt, da vi allerede har flere søsterselskaber i Holland, mens hollænderne minder meget om os skandinaver, når det kommer til rejsepræferencer,” siger Leif Vase Larsen.

Den moderne pakkerejse
Samtidig med at Apollo vokser geografisk, fortsætter rejsearrangøren med at udvide sin satsning på træningsrejser, kombinationsrejser og mere fleksible pakkerejser.

Med sidstnævnte får kunden større frihed til at skræddersy sin rejse ved at kombinere rutefly, der tilbyder forskellige rejselængder, med Apollos egne partnerhoteller, oplyses det.

Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo i Danmark, siger i pressemeddelelsen: ”Behovet for fleksibilitet, frihed og sikkerhed har aldrig været større, og som rejsearrangør er det vores ansvar at tilpasse os. Derfor investerer vi i udvikling – ikke kun gennem nye destinationer og hoteller, men også gennem nye rejseformer.”

Glenn Bisgaard siger til Standby.dk, at Apollo har store forventninger til Holland, der har cirka samme befolkningsstørrelse som Danmark, Norge og Sverige kombineret.

Nye Apollo-destinationer: Maldiverne, Mauritius, Seychellerne, Vietnam, Indien og Oman
Denne vinter lancerer Apollo blandt andet kombinationsmuligheder i Emiraterne, samt flere nye destinationer – herunder Maldiverne, Mauritius, Seychellerne, Vietnam, Indien og Oman.

Om kort tid er hele sommerprogrammet for 2023 desuden færdiggjort med en række nyheder.

”Vores mål er at få danskerne til at leve lidt mere – opdage nye steder, prøve nye ting, dyrke personlige interesser og forkæle sig selv med det lille ekstra,” siger Glenn Bisgaard.

Apollo Rejser tæller også specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, den næststørste kanariske ø.

 

Relaterede artikler:

“Vi har turismebranchens stærkeste ejere”

Spies pumper 20.000 ekstra rejser på markedet

Rejsearrangør håber på 30.000 flere gæster næste år