Rejsearrangør melder udsolgt

Foto: Peter Westrup.

Det er sidste udkald, hvis man skal sikre sig en rejse væk fra Danmark til et sted i solen. TUI tænder de røde lamper for rejser i vinterferien, hvor der kun er en håndfuld ledige pladser tilbage.

”Vi har solgt 99,5% af rejserne i uge 7 og uge 8, og masser af kunder ringer forgæves og tror, at de lige kan snige sig med på en afgang. Men der må vi desværre ofte give et nedslående svar”, siger Nikolai Johnsen, pressechef for TUI i Danmark.

”Danske rejsende har vænnet sig til, at det altid bugner med flyafgange og gode tilbud, og derfor venter mange med at bestille til sidste øjeblik. Men desværre er virkeligheden i de mest travle uger, at vi løber tør for de gode hotelpladser mange uger inden”, siger han.

TUI vurderer, at 10.000 danskere på hele rejsemarkedet forgæves har forsøgt at købe en pakkerejse til sol og strand. Især udsigten til koldt vejr de kommende dage har fået mange til at søge efter rejser, der altså ikke findes. I alt estimerer TUI, at 80.000 danskere har købt en pakkerejse til et sted i solen i uge 7 eller 8.

De få ledige pladser hos TUI er rejser til Madeira eller Egypten.