Apollo solgte under årets Black Friday og Black Week omkring 2.000 rejser alene i Danmark, oplyser rejsearrangøren. PR-foto: Apollo.

Rejsearrangør satte salgsrekord på Black Friday

Årets Black Friday gav salgsrekord hos en af Danmarks største charterarrangører, Apollo. Under kampagnen blev der solgt 2.000 rejser i Danmark og 9.500 på Apollos nordiske markeder.

Ikke siden 2014 har Apollo i Danmark oplevet en så god salgsdag som ved dette års Black Friday. Rejsearrangørens Black Week satte ligeledes salgsrekord med en stigning på 150 procent sammenlignet med ugen før, skriver Apollo i en pressemeddelelse.

”Vi har længe oplevet, at rejselysten er helt tilbage. Vi forventede derfor også højtryk i forbindelse med Black Friday og Black Week. Men vi havde bestemt ikke forudset, at det ville resultere i den bedste salgsdag i næsten 10 år,” siger Glenn Bisgaard, salgsdirektør for Apollo i Danmark.

Han oplyser til Standby.dk, at Apollo alene på Black Friday i Danmark solgte omkring 2.000 rejser og 9.500 rejser på hele Apollos nordiske marked.

Under Black Week kunne danskere sikre sig rabat på vinterrejser til De Kanariske Øer, Emiraterne og Egypten gennem Apollo. På selve Black Friday havde rejsearrangøren et to-for-én tilbud på udvalgte sommerrejser til Grækenland, Cypern og Kroatien.

Disse destinationer var ifølge Apollo de mest solgte under rejsearrangørens Black Friday og Black Week: Kreta, Tyrkiet, Epirus, Rhodos og Kos.

Prioriterer at rejse
Trods af stigende priser og generel svækket købekraft, har den øgede efterspørgsel på rejser præget hele året, oplyser Apollo.

”Rejser er simpelthen blevet en vigtig faktor for vores mentale og følelsesmæssige sundhed. Derfor vælger flere og flere af os at prioritere det meget højere end for eksempel restaurantbesøg, renoveringer og nyt tøj,” vurderer Glenn Bisgaard.

Glenn Bisgaard har tidligere oplyst til Standby.dk, at rejsearrangøren i år regner med at sende 170-180.000 gæster fra Danmark, hvoraf cirka 10 procent vil rejse med rutefly.

Sidste år var Apollo Rejser ifølge de officielle tal fra brancheforeningen Rejsearrangører i Danmark (RID) landets tredjestørste charterrejsearrangør med 153.000 gæster. Selskabet blev kun overgået af TUI, der betjente 176.000 gæster, og Spies’ 243.000 gæster.

 

Relaterede artikler:

Apollo udskyder ny charterserie til emirat

Apollo Rejser øger markant på emiraterne

Jettime lander trecifret millionkontrakt med Apollo