Skiløbere. (Foto: Apollo Rejser | PR)

Rejsearrangør ser potentiale i skiløb med havudsigt

Apollo vil fremover sælge rejser til fem nye skidestinationer. Flere af dem har det til fælles, at de snarere forbindes med høj sol og hvide sandstrande fremfor snedriver, pister og skilifte.  

I slutningen af sidste år kom det frem, at Apollo sammen med det svenske skirejsebureau Xtravel vil sende vintersportsentusiaster op på pisterne i Japan og Canada, mens det i januar i år blev meldt ud, at de to selskaber havde besluttet at udvide antallet af rejsemål yderligere.

Det drejede sig om, at Apollo og Xtravel programsatte rejser til skisportssteder i Kasakhstan, Nordmakedonien, Kreta, Kappadokien samt Georgien, og man mener tilsyneladende ikke, at potentialet er udtømt.

Nu investerer Apollo Rejser nemlig endnu mere i dette forretningsben og føjer atter en gang flere nye destinationer til deres program af skirejser.

Vil vise nye sider af kendte destinationer
Denne gang drejer det sig om skisportsstedet Gudauri i Georgien, bjerget Parnassos i det centrale Grækenland, bulgarske Bansko i den sydvestlige del af landet, Erciyes i Kappadokien i Tyrkiet samt byen Alagna, der ligger i de italienske alper.

Apollo oplyser, at man med den nye satsning ønsker at vise en ny side af Grækenland, Bulgarien og Tyrkiet, som selskabets kunder fortrinsvis kender som sommerdestinationer.

Parnassos er eksempelvis Grækenlands største skidestination, hvor det er muligt at skue ud over havet, når gæsterne står på ski på det, der beskrives som et bredt udvalg af pister, og benytter de eftersigende moderne lifte, når de skal op på toppen igen.

Ifølge rejsearrangøren er tyrkiske Erciyes blandt landets største skisportssteder, ligesom Apollo fremhæver destinationen som værende budgetvenlig og med en faldhøjde på 1.258 meter, mens der i Kaukasus, hvor Gudauri ligger, er 70 kilometer pister.

Betegnes som ukendte for de fleste
Daniel Giray, der er sportsdirektør hos Apollo Rejser, hæfter sig ved, at de nye destinationer i programmet i tillæg til muligheden for at stå på ski åbner muligheden for andre oplevelser for de rejsende.

Hvis de besøger Parnassos, kan de eksempelvis slå et smut forbi byen Delphi eller hovedstaden Athen.

”Vi bestræber os hele tiden på at skabe autentiske rejseoplevelser. Derfor vælger vi nu at løfte nye og eksotiske skidestinationer, som de færreste kender til,” lyder det.

”Fælles for dem er dog, at de har alt, hvad man behøver, lige fra et moderne liftsystem til varierede pister og, ikke mindst, snegaranti. Det giver vores rejsende mulighed for at opleve bjerge og sne i verdensklasse samt naturligvis nye kulturer og spændende gastronomi.”


Relaterede artikler:

Topdirektøren forlader stor dansk rejsekoncern

Danske skirejsebureauer: Sæson med overkapacitet

Vil sende skiturister til Kreta og Nordmakedonien