Rejsebranchen hjælper arbejdsløse akademikere

first hotelREJSEBRANCHEN: Kurhotel Skodsborg har ansat én arbejdsløs akademiker – flere kan finde job ved workshop på torsdag i København.

Efter sidste efterårs kursus “Vejen til hotelbranchen,” fortsætter HELP@HEAD med at hjælpe ledige akademikere ind i hotel- og turismebranchen. Der er workshop med dem på torsdag.

Kurset gør ledige akademikere attraktive for arbejdsgivere i hotel- og turismeindustrien. Gennem kursets får de forståelse for det turismepolitiske verdenskort, kendskab til hotelbranchen og service.

Kursisterne på det snart afsluttede kursus er bl.a. en serviceøkonom, en veterinær i medicin, en bachelor i ernæring- og sundhed, en cand. jur., en master of EU politics, en kandidat i kommunikation og globalisering, en arkitekt, en journalist og en kandidat i international virksomhedskommunikation.

HELP@HEAD inviterer på torsdag, 26. juni, aktører i dansk turisme til workshop, hvor de kan møde kandidaterne. Det sker på Wakeup Copenhagen-hotel i Borgergade kl. 13-17. Læs mere på hjemmesiden helpahead.dk

Interesserede fra hotel- og turismebranchen kan tilmelde sig workshoppen ved at sende mail til Henning Glarvig på adressen: henning@helpahead.dk