Rejsebranchen hjælper forfulgte børn

0
Anja Lovén.
Anja Lovén.

MENNESKELIGHED: I april satte salgschef Else Bang fra Best Western Hotels i Danmark opslag på Linkedin, hvor hun søgte hjælp til stort event til fordel for DinNødhjælp, der hjælper ”hekse-børn.”

Opslaget er nu resulteret i en projektgruppe på ti personer, som står i spidsen for planlægningen af en folkefest.

DinNødhjælp, som er stiftet af Anja Lovén udfører et vigtigt oplysningsarbejde for at nedbryde overtroen i Afrikas folkerigestes land, Nigeria, som er årsag til, at mange børn og unge bliver anklaget for at være hekse og på den baggrund tortureres, udstødes, dør af deres kvæstelser eller slås ihjel af lokalsamfundet.

De overlevende børn forsøger Anja Lovén og hendes team at redde, hvorefter børnene indlogeres på børnehjemmet i Nigeria. Her modtager børnene omsorg, medicinsk behandling, kost/logi og skolegang, der samlet skal gøre børnene til stærke og selvstændige samfundsborgere.

”Vi har valgt at støtte DinNødhjælp da de snart står med et færdigbygget men tomt børnehjem i Nigeria. DinNødhjælps meget transparente måde at arbejde på, passer perfekt til vores profil, man skal mærke og se den forskel det gør at hjælpe,” hedder det.

Projektgruppen består bl.a. af disse fra rejsebranchen – ud over Else Bang fra Best Western Hotels også Hanna Danielsson fra Hard Rock Copenhagen samt Olina Jærgergaard fra Kursuslex.dk

”Vi ønsker ikke den sædvanlige fine fest med hvide duge, der nærmest koster det samme som børnehjemmet. Vi vil skabe folkefest med dans, streetfood, auktioner og sponsor events.”

Op til festen kan man opleve forskellige tiltag i byen, bl.a. billedudstilling fra Anja Lovén, der har over 10.000 billeder af børnene og hjemmet i Nigeria.

”Vi er delt i arbejdsgrupper med: administration, hjemmeside og sociale medier, PR/kommunikation samt sponsorkontakter. Vi har skabt et godt netværk, som handler om gensidighed på tværs af brancher. Vi har et fælles mål og vil gerne udnytte vores erfaringer til at gøre en forskel. Vi glæder os at afsløre mere samt byde flere interessenter ind i netværket,” siger Else Bang.

DR2 sender 24. oktober programmet ”Anja og heksebørnene.”

Få mere info om projektet ved at maile til: else.bang@bestwestern.dk

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz