Kun rejsebureauansatte kan deltage når PATA Danmark i år igen kan indbyde til worldwide worksshops i Aarhus og København. I år i samarbejde med Tysk Turist Information/Deutsche Zentrale für Tourismus. Arkivpressefoto fra DZT: Florian Trykowski.

Rejsebranchens største workshops har 75 udstillere

PATA forventer op mod 75 udstillere fra det meste af verden når brancheforeningen i samarbejde med Tysk Turist Information, indbyder rejsebureauansatte til workshops i Aarhus og København.

Sidste efterår kunne PATA Danmarks to store worldwide workshops for rejsebranchen ikke holdes på grund af forsamlingsforbuddet. Men med stadig flere færdigvaccineret og deraf genåbnede grænser og et genåbnet Danmark, er det anderledes i år.

Her har PATA Danmark, i år med Tysk Turist Information som partner, indbudt rejsebureauansatte og rejseindkøbere i Danmark og Sydsverige til de to workshops. Tysk Turist Information, Deutsche Zentrale für Tourismus, er den tyske modsvarighed til VisitDenmark.

De to workshops holdes den 27. oktober i Aarhus på Radisson Blu Scandinavia Hotel, og dagen efter på Crowne Plaza Copenhagen Towers. Det er 17. gang med de to store workshops i Jylland og København. PATA er en forkortelse for Pacific Asia Travel Association. PATA Danmark har i øjeblikket 96 firmamedlemmer, for eksempel flyselskaber, turistkontorer og hotelkæder samt 152 privatmedlemmer.

Færre udstillere fra ikke-EU-lande
Til STANDBY.DK siger June Nielsen, næstformand i PATA Danmark: ”På trods af de desværre mange opsagte i rejsebranchen under coronanedlukningen, forventer vi i år alligevel cirka 100 deltagere i såvel Aarhus som København. Deltagerne er rejsebureauagenter fra Danmark og Sydsverige, indkøbere, travel managers og så videre.

Men vi forventer på nuværende tidspunkt ikke så mange udenlandske operatører og udstillere fra landene udenfor EU, da de har udfordringer med rejserestriktioner og indrejse til Danmark. Vi synes dog alligevel, at det er lykkedes at samle en god, bred skare af udstillere – og i år i samarbejde med Tysk Turist Information.”

Næstformand Nielsen tilføjer: ”Vi glæder os meget til de to workshops, og til at mødes med både udstillere og alle rejsebureauerne. Det vigtige er jo også, at det er en workshop for alle danske rejsebureauer, så man behøver ikke være medlem af PATA Danmark for at deltage, men man skal være ansat på et rejsebureau.”

Her er nogle af udstillerne
Blandt udstillerne er lufthavnene i Billund, Aalborg og Aarhus samt Air Baltic, Atlantic Airways, Cyperns Turistråd, CzechTourism, Egypt Air, Gouda, Hertz, Inca Tours, Israel Tourism, Japan National Tourism, LOT Polish Airlines, Lufthansa Group, Malaysia Tourism, Qatar Airways, Sabre, Singapore Airlines, TAP Air Portugal, Thai Airways, Thailand TAT,  Turismo de Portugal og Visit Greenland.

Tyskland er som partner repræsenteret af for eksempel: Arcona Hotels & Resorts, Atlantic Hotels, Bremer Turistik, Center Parcs Europe, Deutsche Bahn, Deutsche Hospitality, Hannover Marketing und Tourismus, Lübeck und Travemünde Marketing, Maritim Hotels, Reiseland Brandenburg, Top Bavaria Travel, Tourismus Schleswig-Holstein og Tourismus Mecklenburg-Vorpommern.

Relaterede artikler:

København får atter stor rejsemesse i Bella Center

MCH gør klar til Skandinaviens største rejsemesse

Snobberne: Køber rejsebureauer og støtter klimaafgift