Rejsebureau hjælper økonomisk trængte

Julehjælpen.dkERHVERVSREJSEBUREAUER: Efter to års tæt samarbejde indgår BCD Travel partnerskab med Julehjælpen.dk og indtræder i foreningens bestyrelse.

Med BCD’s partnerskab med Julehjælpen.dk er erhvervsrejsebureauet medvirkende til at gøre en forskel for trængte familier i Danmark.

”BCD Travel har altid haft fokus på frivilligt arbejde og år for år udvidet med forskellige aktiviteter for at øge vores sociale ansvar, og med dette engagement tager vi et stort skridt videre,” siger BCD’s personaledirektør, Gitte Rasmussen, der netop er indtrådt i bestyrelsen for Julehjælpen.dk.

BCD har siden 2012 samarbejdet om primært Julehjælpen.dk’s juletræsfester, men donerede også for nyligt 79 computere til Julehjælpen.dk, der vil stå for uddelingen af dem.

Julehjælpens stifter og bestyrelsesformand, René Husted Vahl, siger om samarbejdet med BCD Travel: ”BCD Travel gik i 2012 ind i projektet med en ildhu og seriøsitet, som jeg på det tidspunkt ikke tidligere havde oplevet fra en virksomhed. Da Julehjælpen i foråret i år stiftedes som forening, var det for mig et stort mål at knytte tættere samarbejde med BCD Travel og inviterede derfor Gitte Rasmussen til en bestyrelsesplads. Det engagement og ildhu, Gitte ligger for dagen, er uvurderlig og sammen har vi bragt Julehjælpen.dk videre end jeg nogensinde havde drømt om.”

I december har Julehjælpen.dk igen juletræsfest i København (2. december) og 9. december i Aarhus ligesom der 20. december er et julestævne i København.