Rejsebureau køber rester af konkurrent

2019/08/defaultmain.jpgnorgeREJSEBUREAUER: Sidste måned krakkede Rejsecenter Norge. Nu har Danmarks største rejsebureau for rejser til Norge købt retten til navnet og databasen. ”Men ingen medarbejdere følger med,” siger Norsk Rejsebureau, der i dag runder 105 år.

”Fra konkursboet købte vi navnet ”Rejsecenter Norge,” som vi ikke vil markedsføre – ligeledes har vi købt databasen. Kurator prøvede også at få os til at overtage medarbejdere samt bureauets lokaler, men det var vi ikke interesseret i.”

Det sagde adm. direktør og ejer af Norsk Rejsebureau, Berit Hjorth Rasmussen, i går til standby.dk – hun ønsker ikke at oplyse prisen for navnet og databasen.

Norsk Rejsebureau har i dag 105 års jubilæum – og fejrer 100-året for, at Berit Hjorth Rasmussens bedstefar blev ansat i bureauet, som han senere blev ejer af. Norsk Rejsebureau er Danmarks største agent for Hurtigruten, der sejler langs Norges kyst.

Til standby.dk sagde rejsebrancheanalytiker Ole Egholm ved konkursen sidste måned: ”Rejsecenter Norges konkurs er overraskende, jeg havde dem ikke på min liste over konkurstruede rejsebureauer.” Han anslog, at Rejsecenter Norge omsatte for 25-30 mio. kr. om året.