Rejsebureau politianmeldt

0
Bag politianmeldte Trolles Travel står sygeplejerskerne Birgitte Brandborg og Jill Trolle. Foto fra bureauets hjemmeside.
Bag politianmeldte Trolles Travel står sygeplejerskerne Birgitte Brandborg og Jill Trolle. Foto fra bureauets hjemmeside.

TURISME: Dansk rejsebureau med speciale i rejser med sygeplejersker fortsatte med at sælge rejser, selv om det blev slettet i Rejsegarantifonden. Det koster nu årets første politianmeldelse fra fonden.

Trolles Travel fra Charlottenlund nord for København blev registreret i Rejsegarantifonden i november sidste år med salg af pakkerejser til Spanien og Sicilien. Men fordi rejsebureauet ikke opfyldte kravene fra fonden blev det slettet 18. maj i år.

Det forhindrede ikke Trolles Travel i fortsat at udbyde pakkerejser på sin hjemmeside, trollestravel.dk, og på Facebook-siden.

Der står i lov om Rejsegarantifonden, at det er i strid med loven at sælge pakkerejser uden at være registreret i fonden. Men Trolles Travel har ikke efterkommet fondens krav om at indstille salget af rejser – er derfor blevet politianmeldt.

Selv skrev Trolles Travel på sin hjemmeside i går, hvor intet tydede på, at det ville indstille sit salg af rejser: ”Vi er nordens første og eneste firma med sygeplejersker som rejser med ældre, svage, syge, ensomme, unge, gamle – eller bare helt almindelige, som for en kortvarig periode trænger til at komme under varme himmelstrøg, men som har behov for eller finder tryghed i at have en sygeplejerske med, 24 timer i døgnet. Vores mål er: At skabe tryghed på rejsen.”

Ifølge Trolles Travel blev rejsebureauet stiftet sidste år af sygeplejerskerne Birgitte Brandborg og Jill Trolle.

Birgitte Brandborg er daglig leder af Trolles Travel, mens Jill Trolle driver Trolles Sygepleje.

Rejsegarantifonden havde ved årsskiftet 604 danske rejseudbydere.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz