Rejsebureau sætter rekord i sure Smileys

Atlantik Travel, der arrangerer fiske- og jagtrejser, blæser på kendelser fra Pakkerejse-Ankenævnet. Rejsebureauet har netop nu hele seks sure Smileys på Pakkerejse-Ankenævnets hjemmeside, alle stammer dog fra samme jagtrejse til Kroatien i 2007 – aktører i rejsebranchen kommer i den elektroniske gabestok når de ikke efterlever nævnets kendelser.

 

Der går et halvt år fra kendelsen er afsagt, til ”synderen” kommer på hjemmesiden med en sur smiley, hvis kendelsen ikke er efterlevet.

 

Atlantik Travel ejes af Limpopo Travel, der også ejer Diana Jagtrejser. På telefonen fra bushen i Kenya siger Limpopos adm. direktør, Tina Jeppesen, til Stand By:

”Vi ejer Atlantik Travel A/S. Kendelserne fra Pakkerejse-Ankenævnet er mod Atlantik Travel I/S, de tidligere ejere af Atlantik Travel. De kontaktede os i 2008 og spurgte, om vi ville overtage dem, hvilket vi gjorde sidste år. Jeg er ikke bekendt med, at vi – Limpopo og Atlantik Travel A/S – har nogen udeståender med Pakkerejse-Ankenævnet. Men jeg kan godt se, at kunder med krav mod Atlantik Travel måske ikke skelner mellem et A/S og et I/S når navnet er det samme. Dette vil jeg kigge på så snart jeg er hjemme.”

 

Atlantik Travel er ikke alene i afdelingen for sure smileys på Pakkerejse-Ankenævnets hjemmeside:
Alt Rejser fra København har to sure smileys – mens Alitalia, Handi-Rejs-Thai/ÆldreRejs fra Silkeborg og Spanair hver har en sur smiley.

 

Pakkerejse-Ankenævnet er et selvstændigt klagenævn, oprettet af Forbrugerrådet, Danmarks Rejsebureau Forening og charterselskabernes brancheforening, RID (Rejsearrangører i Danmark).

Skrevet af henrik Baumgarten